ilk@ilk.lt   +370 37 200 260

Kulinarinio meno studentams - praktiniai užsiėmimai su ilgametę patirtį turinčiu virtuvės šefu iš Prancūzijos

calendar iconVasaris 01, 2018

Kulinarinio meno studijų programa - vienintelė Lietuvoje! 

Kulinarinis menas – tai unikali studijų programa, kurios tikslas yra parengti kulinarinio meno srities specialistus, gebančius praktikoje taikyti fundamentalias ir pažangias maisto technologijų žinias. 

Kulinarinio meno studijų programa išskirtinė. Studijos vykdomos moduliais, kurie pasižymi studijų dalykų aktualumu ir nuolatiniu praktinių įgūdžių tobulinimu. Šią savaitę Kulinarinio meno I kurso studentai pradėjo maisto gamybos technologijų modulį – „Klasikinės prancūzų virtuvės pagrindai“, kurį veda ilgametę vyriausiojo šefo-pedagogo patirtį Alain Ducasse Education (Paryžius, Prancūzija), taip pat Ritz Auguste Escoffler kulinarinėje mokykloje turintis Xavier Bouriot iš Prancūzijos.

Geras virtuvės šefas mokytis turi pradėti nuo prancūzų virtuvės pagrindų. Pirmiausiai reikia išmokti puikiai gaminti pagal klasikos dėsnius, o jau vėliau galima pradėti improvizuoti. Tad būsimieji kulinarinio meno srities specialistai/profesionalai ruošiami vadovaujantis šiuo principu ir 3 savaites gilinsis į klasikinės prancūzų virtuvės gaminimo ypatumus. 

 

178917891789178917891789

Partneriai

Partneriai / 2016-08-31

Partneriai: 

Kontaktų forma