„Creazone“ projektas – verslumo ugdymui

Šių metų spalio 10 d. kolegijoje lankėsi UAB “Person Premier” atstovai – konsultantas, lektorius, rašytojas, organizacijų ugdymo ir vystymo programų kūrėjas Tomas Staniulis ir projektų vadovė Justina Alėjūnaitė. Kolegijos studentai ir dėstytojai išgirdo įdomų ir uždegantį pranešimą „Inovacijos tradiciniame versle ir kaip tapti jo dalimi“, kurio metu sužinojo daug įdomių dalykų apie verslumą inovacijų amžiuje ir naujausius mokslinius išradimus, kurie jau dabar skatina kelti klausimą: „Taigi kokių įgūdžių mums reikės 2025-aisiais?”

Akivaizdu, kad norint geriau prisitaikyti prie vis besikeičiančios aplinkos, reikia kūrybiškumo, inovatyvumo ir verslumo. Visus šiuos įgūdžius gali padėti formuoti „CREAzone“ projektas, kurio idėja ir eiga irgi buvo pristatyti šio renginio metu.

Taigi studentai, kurie galbūt dar neturi jokios verslo idėjos, bet norėtų daugiau sužinoti apie verslo idėjų generavimą ir įgyvendinimą, iki š.m. SPALIO 14 DIENOS privalo užsiregistruoti vienoje iš dviejų “CREAzone” projekto atšakų –„CREAzone Fusion” ar „CREAzone Reinvent” ( Apie abiejų šių atšakų panašumus ir skirtumus galima pasiskaityti čia: http://fusion.creazone.lt/duk/16#c-5/t-16).

Į šį projektą yra kviečiami ir dėstytojai, kurie nori pasidalyti savo turimomis žiniomis ir patirtimi bei praturtinti savo turimas žinias per dalyvavimą įvairiose projekto veiklose.

Susijusios naujienos

2018-10-12T16:42:49+03:002018 10 12|Naujienos|
Go to Top