ilk@ilk.lt   +370 37 200 260

Netradicinė paskaita - išvyka Kulinarinio meno studentams

calendar iconVasaris 28, 2018

Kulinarinis menas vienintelė tokia studijų programa Lietuvoje! Tai unikali studijų programa, kurios tikslas yra parengti kulinarinio meno srities specialistus, gebančius praktikoje taikyti fundamentalias ir pažangias maisto technologijų žinias, efektyviai spręsti žaliavų saugos ir kokybės užtikrinimo, maisto ir maisto grandinės procesų valdymo, maitinimo paslaugų organizavimo klausimus, vertinti maitinimo įmonės veiklos rodiklius ir aplinkos pokyčius, vadovaujantis krikščioniškomis vertybėmis ir socialine atsakomybe nuolat siekti asmeninio tobulėjimo ir paslaugų efektyvumo.

Kulinarinio meno studentai vakar turėjo išskirtinę galimybę sudalyvauti praktinėje natūralaus rauginimo paskaitoje su Ieva Šidlaite.

Tokio pobūdžio paskaitos yra nepaprastai naudingos studentams! Išskirtinės žinios ir patirtis! 

Studentai sužinojo apie: 

  • Duonos raugą - kaip pasigaminti savo raugą, kaip kepti duoną su raugu, ką galime dar pasigaminti su duonos raugu. 
  • Pieno produktų rauginimą - rūgpienis, jogurtas, kefyras, išrūgos ir kiti gardūs jų gaminiai. 
  • Daržovių rauginimą - pagrindiniai principai ir būdai. 
  • Gėrimų gamybą - natūraliai raugintos ar su raugu daromos giros, kombučia, vandens kefyras, actas.

Ir tai tik pradžia! Labai lauksime praktinės pavasarinės paskaitos "Laukiniai valgomi augalai" su Ieva Šidlaite !!!!! 

 

180918091809180918091809

Partneriai

Partneriai / 2016-08-31

Partneriai: 

Kontaktų forma