ilk@ilk.lt   +370 37 200 260

Kulinarinio meno studentai tęsia kulinarinius atradimus su šefu Xavier Bouriot iš Prancūzijos

calendar iconKovas 07, 2018

Kulinarinio meno studentai šią savaitę pradėjo intensyviai. Iš Prancūzijos vėl atvyko ilgametę patirtį turintis virtuvės šefas Xavier Bouriot. Šį kartą studentai tęsia kulinarinius atradimus  - sveikuoliškai, bet su polėkiu - daržovės, kruopos ir daugybė šefo "Excellence in practice" užduočių. 

Kulinarinio meno studijos reikalauja išskirtinio krupštumo ir atidumo. Darbas virtuvėje labai atsakingas, o šefas reikalauja iš studentų preciziškumo. Milimetrų tikslumu supjaustomos daržovės, laiku išvirtos kruopos, komandinis darbas ir tvarka - tik maža dalis to, ką mokosi studentai. 

Kodėl verta rinktis Kulinarinio meno studijas? 

  • IŠSKIRTINIS STUDIJŲ TURINYS | MODULINĖ SISTEMA - aktualūs profesinės srities studijų dalykai, nuolatinis praktinių įgūdžių tobulinimas, pažangios maisto gamybos technologijos ir įrengimai.
  • GERIAUSI LIETUVOS IR UŽSIENIO VIRTUVĖS ŠEFAI, DĖSTYTOJAI, PRAKTIKAI 
  • INDIVIDUALUS DĖMESYS STUDENTUI - studentų grupės iki - 10-12 asmenų
  • IŠVYKOS LIETUVOJE IR UŽSIENYJE - degustacijos geriausiuose Lietuvos restoranuose, išvykos pas tiekėjus, ūkininkus, gastronominės kelionės į Paryžių, Barseloną. 
  • PLATUS PARTNERIŲ TINKLAS - praktikos vietos geriausiuose Lietuvos restoranuose ir užsienyje. 

 

181518151815

Partneriai

Partneriai / 2016-08-31

Partneriai: 

Kontaktų forma